Een ongekende droomwereld van kristal

De Floating Crystal Chandelier is zoals de naam het aangeeft een zwevende kristallen kroonluchter. Het is een uniek design van Groenensteyn Crystal Lighting. Elke kandelaar & Butterfly bestaat uit lossen kristallen elementen die worden behangen met Swarovski. De kroonluchter wordt vanuit het plafond belicht en geeft het fantastische zwevend effect.

Floating Butterfly - Flowers Chandelier 


Mix & Match: Floating Candles & Butterflies

Floating Crystal Candles

Floating Crystals

Maatwerk &  ongekende verlichtingsmogelijkheden

Er zijn verschillende uitvoeringen van de Floating Crystal chandelier. De Floating Butterfly is een populaire uitvoering met zwevende kristallen vlinders. Deze vlinders kun je ook combineren in de Mix & Match: Floating Candles & Butterflies met loshangende vlinders, kandelaren en eventueel een sterrenhemel. Gaat u liever voor strak? Dan is de Floating Crystal Candles iets voor u. Zoekt u wat speels? Dat de Floating Crystals iets voor u, waarbij u verschillende soorten kristallen mag uitkiezen die aan draden komen te hangen. Hierbij is een keuze uit 9 verschillende soorten kristallen en kunt u bijvoorbeeld kiezen voor kristallen druppels die nu helemaal hip zijn.

Elke Floating Crystal chandelier wordt handgemaakt en speciaal op maat voor u gemaakt. Hierdoor is alles mogelijk denkende aan goude of zilvere uitvoering, gekleurde kristallen, zwarte details zoals bijvoorbeeld spots en bepaalde afmetingen voor de kroonluchter.  Kortom, de Floating Crystal chandelier zorgt voor ongekende verlichtingsmogelijkheden! 

Bent u nog u huis aan het bouwen? We kunnen een kroonluchter voor u maken met de kristallen rechtstreeks uit het plafond. Dit heeft het kristal nog meer een zwevend effect. 

 

Bent u ook zo benieuwd hoe deze Floating Crystal chandelier er in het echt uitziet? Maak een afspraak en kom kijken in onze  showroom. Wilt u meer informatie vul dan het contactformulier in.

Contactformulier


Floating in verschillende uitvoeringen