Blog over onze unieke projecten

Verlichting inspiratie met Swarosvki | Groenensteyn

In het mooie Rotterdam bevindt zich een met villa met een verrassend interieur. Groen heeft hier in de boventoon met af en toe verrassende elementen. De living is een rustige familiekamer, maar in de eetkamer knalt een mooi behang van de wanden. De groene, leren stoelen rond de ronde tafel vullen de ruimte erg mooi. En de wand waarin de kachel is geplaatst bevat een prachtig golfmotief. Maar je eerste aandacht gaat eigenlijk direct uit naar de prachtige kroonluchters die deze ruimtes vullen met licht en warmte. Het zijn allemaal ontwerpen van de Groenesteyn Crystal Lighting lijn, de eigen lijn van De Haagsche Kunsthandel. Als je verlichting inspiratie wil opdoen, ben je hier aan het goede adres!

Lees meer »

Vijf meter kristallen kroonluchter met Swarovski kristal

De Haagsche Kunsthandel heeft met dit unieke project exclusieve kroonluchters ontworpen voor herenkledingzaak Verdi. De eigenaar was opzoek naar iets speciaals, een echte eyecatcher. De Haagsche Kunsthandel ontwierp voor deze klus een kroonluchter van maar liefst 5 meter lang en daarnaast nog een aantal Maria Theresia kroonluchters.

Lees meer »

Kroonluchters in de Butler Academie

Een unieke school voor butlers. Dat is ‘The International Butler Academie’. Op deze accommodatie gelegen in het prachtige Limburg worden studenten opgeleid tot butler. Maar ze worden niet opgeleid tot zomaar een butler, ze worden opgeleid tot de bulter van de rijkste der rijkste ter wereld. De Haagsche Kunsthandel had de eer om deze prachtige accommodatie tot in detail in te richten met haar kroonluchters.

Lees meer »